۱۳۹۶ اردیبهشت ۳, یکشنبه

جدال نمایش انتخابات ریاست جمهوری در رأس رژیم آخوندی

وحشت از مواضع مقامات آمریکایی مبنبی بر تشدید فشارها و تحریمها به خاطر سیاستهای مداخله جویانه رژیم، تبدیل به سوخت جنگ انتخابات بین باندهای حکومتی شد.
روزنامه حکومتی ابتکار از باند روحانی در مطلبی تحت عنوان«ایران دیپلمات می خواهد نه دادستان» با اشاره به سابقه جنایتهای رئیسی نوشت: «مردم کشورهای دموکراتیک با انتخاب «سابقه» رئیس‌جمهورشان به جهان پیام می‌دهند که در هر مقطعی چه رویکرد و روحیه‌ای را برای مدیریت کشورشان طلب می‌کنند».
روزنامه حکومتی ابتکار سپس با یادآوری شرایط جهانی و منطقه یی افزوده است: «آنچه در سابقه و کارنامه داماد امام جمعه مشهد می‌بینیم با شرایط اکنون ایران اساساً مطابقت ندارد. با توجه به بحران متعدد در خاورمیانه و صف‌آرایی دیپلماتیک-نظامی کشورها در مقابل ایران، نیاز به یک رئیس‌جمهوری معتدل و وزیر استثنایی مثل ظریف حیاتی است چرا که لابی‌های ضد ایرانی دوباره منتظر آمدن یک رئیس‌جمهور غیرمعتدلند تا در سایه شعارهای خشن و رفتارهای غیر قابل قبولش، اذهان عمومی و قدرت‌های اروپا و منطقه را برای محاصره اقتصادی، منزوی‌سازی وحتی حمله به ایران بسیج کنند».
این روزنامه حکومتی در سرمقاله اش با اشاره به مواضع اخیر مقامات آمریکایی، ضمن یادآوری خواص روحانی برای نظام نوشته است: «سیاست ایران با همه مخالفانش در این سو و آنسو‌، تاکنون توانسته است هر گونه فرصت را برای اتخاذ اقدام‌های ماجراجویانه علیه این کشور خنثی کند. نتیجه انتخابات اردیبهشت، تثبیت‌کننده موقعیت‌هایی خواهد بود که اکنون وضع ژله‌ای و بلاتکلیف دارد».
در باند خامنه ای نیز محمد صالح جوکار عضو سابق کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع در سرمقاله روزنامه حکومتی حمایت وابسته به قضاییه آخوندی، نوشت: «بدعهدی‌های دولتمردان کاخ سفید، ابعاد جدیدتری به خود گرفته است» سپس با یادآوری مواضع روحانی نوشت: «آمریکا توافق هسته‌ای را گروگان برآورده شدن آرزوهایش درباره ایران گرفته و چنانچه با چنین سابقه‌ای، برخی همچنان اصرار داشته باشند که در سایر موارد مورد اختلاف، با آمریکایی‌ها گفتگو کنیم، قطعاً کشور را دچار ضررهای جبران‌ناپذیر خواهند کرد... اینکه چرا برخی با وجود این همه کارشکنی و بدعهدی، بیهوده تأکید دارند که از اصول خود در برابر چنین دشمنی کوتاه بیاییم، جای سؤال جدی دارد».

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر